Climeconin pääsiäistempaukset pienyrittäjien tukemiseksi

Olemme Climeconilla ideoineet, miten voimme tukea kotimaisia, paikallisia yrittäjiä, ja nyt keksimme kolme tempausta pääsiäisen kunniaksi. Vaikka toimittiin juhlapyhien alla, ei vastaavia tekoja tarvitse ajastaa kalenterin mukaan. Kyllä joka päivä löytyy syitä piristää toista.

Pääsiäiskukat palvelutaloihin

Pääsiäinen oli hyvä syy piristää isovanhempia ja samalla tukea kukkakauppayrittäjiä. Tilasimme Kukka-Pibealta Pihtiputaalta kukkia paikalliseen Palvelukeskus Sopukkaan. Lisäksi lähetimme kausalalaiselta kukkakaupalta, Iitin Imarteelta tilatut keväiset kimput lähiseudun Palvelutalo Salmikotiin ja Hoivakoti Onnelaan.

Onnelan asukkaat saivat hyvänmielen tekemistä asetellessaan kimput maljakoihin ja kuuleman mukaan tuoksu oli huumaava!

Pääsiäisherkut tehtaan työntekijöille

Tehtaidemme climeconlaiset saivat pääsiäisherkut paikallisilta ravintoloilta. Lounas- ja tilausravintola Vanha Sampo toimitti ruislimppuja Kausalan tehtaamme työntekijöille pääsiäisherkuiksi. Pihtiputaan paikallinen lounasravintola Eväsreppu toimitti lounaat koko tehtaan porukalle.

Ajankohtaista

Vent.X Analyysi-toiminto: Laatua, tarkkuutta ja automaatiota ilmanvaihdon suunnitteluun

Vedottoman, meluttoman ja energiatehokkaan ilmanvaihdon suunnittelu on runsaasti aikaa vaativa monivaiheinen prosessi – mistä aikaa vievin osa on nyt automatisoitu. Ratkaisu löytyy Vent.X päätelaitteiden valintaohjelmasta.

Lue lisää

Seinäpuhalluslaitteemme ovat sertifioituja

Alan ensimmäisten joukossa sertifioidut Climeconin kotimaiset seinäpuhalluslaitteet tarjoavat todistetusti luotettavia laitevalintoja LVI-ammattilaisille, arkkitehdeille ja rakennuttajille.

Lue lisää

Päätelaitteidemme maalipinta uudistuu

Perusteellisen testauksen ja kehitystyön tuloksena olemme valinneet päätelaitteisiimme maalin, jonka luonnollisen näköinen tekstuuripinta tekee tuotteistamme rakenteisiin ja sisustukseen helposti sulautuvia.

Lue lisää