Huuva.X ammattikeittiölaitteiden valintaohjelma nyt Revitissä

Huuvien valintaohjelmamme Huuva.X on nyt käytettävissä myös Revit ja MagiCAD for Revit -suunnitteluohjelmissa.

Todenmukaiset objektit ammattikeittiösuunnitteluun

Plugin sisältää kaikki huuvamallit mukaan lukien edistykselliset toisen sukupolven CleanMaster®-huuvat. Huuvien valinta on helppo tehdä Huuva.X-valintaohjelmalla ja valitun huuvan saa vietyä suoraan suunnitelmaan valituilla tiedoilla kuten laitteen painehäviöillä ja ilmamäärillä. Lisäksi objektit sisältävät valmiit kanavalähdöt, mikä helpottaa huomattavasti seuraavia työvaiheita.

Lataa ilmaiseksi

Päätelaitteiden valintaohjelma Vent.X on jo aiemmin ollut käytettävissä Revitissä. Jos koneelta löytyy siis jo Climeconin MagiCAD-plugin Revittiin, saa Huuva.X:n käyttöönsä päivittämällä pluginin. Jos työtehoa huomattavasti parantava plugari on vielä lataamatta, saa sen käyttöönsä ilmaiseksi täältä.

KATSO X-MIEHEN OPASTUKSELLA, KUINKA AMMATTIKEITTIÖN ILMANVAIHDON SUUNNITTELEE NOPEASTI

Ajankohtaista

Vent.X Analyysi-toiminto: Laatua, tarkkuutta ja automaatiota ilmanvaihdon suunnitteluun

Vedottoman, meluttoman ja energiatehokkaan ilmanvaihdon suunnittelu on runsaasti aikaa vaativa monivaiheinen prosessi – mistä aikaa vievin osa on nyt automatisoitu. Ratkaisu löytyy Vent.X päätelaitteiden valintaohjelmasta.

Lue lisää

Seinäpuhalluslaitteemme ovat sertifioituja

Alan ensimmäisten joukossa sertifioidut Climeconin kotimaiset seinäpuhalluslaitteet tarjoavat todistetusti luotettavia laitevalintoja LVI-ammattilaisille, arkkitehdeille ja rakennuttajille.

Lue lisää

Päätelaitteidemme maalipinta uudistuu

Perusteellisen testauksen ja kehitystyön tuloksena olemme valinneet päätelaitteisiimme maalin, jonka luonnollisen näköinen tekstuuripinta tekee tuotteistamme rakenteisiin ja sisustukseen helposti sulautuvia.

Lue lisää