S-Market Kastelli

Ouluun alkuvuodesta 2014 valmistuneeseen S-market Kastelliin valittiin laaja valikoima Climeconin ilmanvaihtotuotteita.

S-Market Kastellin myymälätilaan valittiin Climeconin helposti puhdistettavat OLO-tuloilmahajottajat sekä tyyppihyväksytyt TAK-liitäntälaatikot.

S-market Kastelliin valittiin lisäksi muotoilultaan OLOa vastaavat OLOi -poistoilmalaitteet. Kasettikattoa hyödyntämällä sekä tulo- että poistoilman päätelaitteet saadaan sopimaan siististi ja samalla asennusperiaatteella kattoon, jolloin loputuloksena on siistin ja harkitun näköinen ratkaisu. Tyylikkään ja yhtenäisen muotoilunsa ansiosta tuotteet istuvat erinomaisesti modernin rakennuksen arkkitehtuuriin.

OLO ja OLOi saivat erityisesti asentajilta hyvää palautetta patentoidun vaakatason liikuteltavuutensa ansiosta, minkä johdosta tuotteiden asennus on nyt selvästi aiempaa helpompaa ja nopeampaa.  OLOn ja OLOin puhdistaminen on myös erittäin vaivatonta sileän suutinrakenteen ansiosta. 

Myös TAK-liitäntälaatikko sai asentajilta hyvää palautetta erityisesti helpon asennettavuuden, mittauksen sekä säädön loogisuuden ja vaivattomuuden ansiosta.

Myymälätilaan valittiin lisäksi Climeconin muuntojoustavat RIX-tuloilmahajottajat, joiden avulla ylilämpöinen ilma saadaan tuotua luotettavasti työskentelyalueelle asti.

Muuntojoustavuutensa ansiosta RIX soveltuu erityisen hyvin S-Market Kastellin tuloilmalaitteeksi. S-Market kastellin tilamuutosten johdosta tuloilmalaitteen ilmavirta tuli suunnata uudelleen, mikä onnistui erittäin helposti RIXin suunnattavien suuttimien ansiosta.

Uuden S-market Kastellin yhteyteen avatun Hesburgerin keittiöön valittiin Climeconin huuvat UV-järjestelmällä varustettuna.

S-Market Kastellin rakennuttajana toimi Arinan Kiinteistöt Oy, LVI-suunnittelijana Plan-Air Oy:n Tomi Kaakinen ja LVI-urakoitsijana Santtu Hettula Lapin LVI-Asennus Oy:stä.

 
  • referenssikuvat/kastelli/katselli_ulkokuva2
  • referenssikuvat/kastelli/kastelli_ulkokuva3
  • referenssikuvat/kastelli/kastelli_siskuva_kytv
  • referenssikuvat/kastelli/kastelli_katto
  • referenssikuvat/kastelli/kastelli_katto2
  • referenssikuvat/kastelli/kastelli_katto4
  • referenssikuvat/kastelli/kastelli_rix
  • referenssikuvat/kastelli/kastelli_hesburger
  • referenssikuvat/kastelli/kastelli_huuva7