Ominaisuudet

CleanMaster®-huuvat on varusteltu ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu erityisesti ammattikeittiöihin.

UV-lamput

Climeconin UV-lamppujen etuna on, ettei niitä tarvitse pyyhkiä tai puhdistaa niiden elinkaaren aikana. UV-lamput toimivat normaalisti 90 °C ympäristön lämpötilaan asti säilyttäen halutun puhdistustehon vaativimmissakin keittiöiolosuhteissa.


EasyCare

Vaivattomaan puhdistukseen CleanMaster®-huuvat varustetaan helposti irroitettaville EasyCare-tuloilmasäleillä, jotka voidaan puhdistaa nopeasti pyyhkimällä tai laittamalla astianpesukoneeseen. Säleet on suunniteltu niin ettei niissä ole koloja, joihin lika pääsisi kertymään.

AirBoost

Edistyksellinen AirBoost-teknologia estää lämpöä ja epäpuhtauksia leviämästä työpisteille.

OptiLumo

CleanMaster®-huuvien valot soveltuvat täydellisesti ammatikeittiöihin ja ylittävät kriittisimpienkin keittiöammatileisten vaatimukset. Korkealuokkaiset LED-valot eivät häikäise, vaan tarjoavat erityisesti keittiöihin sopivan valaisun ja ruoanlaittoon ideaalisen värilämpötilan.

ANSUL-paloturvallisuus

Turvallisuus on ollut yksi CleanMaster®-huuvien tuotekehityksen kulmakiviä. Kaikki Climeconin huuvat voidaan varustaa kansainvälisesti arvostetulla ANSUL-paloturvallisuusjärjstelmällä. Nopeamman asennuksen ja alempien asennuskustannusten vuoksi paloturvallisuusjärjestelmän saa myös tehtaalla esiasennettuna.

Digital Flow Metering ja taloautomaatio

Käyttäjän on helppo seurata huuvan läpi virtaavaa ilmaa Digital Flow Metering -toiminnon avulla. Virtausseurantaa ja muuta hyödyllistä dataa on mahdollista integroida muihin taloautomaation järjestelmiin, kuten Modbusiin.