Asennus- ja huoltopalvelut

Climeconin uusi huoleton palvelukonsepti on vihdoin saatavilla! Palvelukonsepti pitää sisällään huuvien ja ilmastointikattojen asennuksen, käyttöönoton sekä huoltopalvelut, jotka varmistavat että laitteiden käyttö on huoletonta ja vaivatonta loppukäyttäjälle koko niiden pitkän käyttöiän ajan.
 

Climeconilta saat myös asiantuntijoiden tekemät suunnitelmat ammattikeittiökohteisiin. Katso: 

Ammattikeittiöiden suunnittelupalvelu >>


Asennuspalvelut

Asennamme tarvittaessa kaikki laitteet alusta loppuun asti tai huolehdimme tarpeen mukaan tietyn sovitun osa-alueen asennuksesta
  • Huuvien ja ilmastointikattojen asennus
  • CleanMaster®-teknologian asennus
  • Käyttöönotto ja henkilökunnan koulutus

Huoltopalvelut

Säännöllisellä huollolla varmistetaan, että laitteet pysyvät hyvässä kunnossa myös tulevaisuudessa. Meiltä saat luotettavat huoltopalvelut tarvikkeineen.

  • UV-lamppujen vaihto
  • Erotinyksiköiden vaihto

Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelujemme avulla keittiön koko ilmanvaihtojärjestelmä on huoleton ylläpitää. Suunnitellut ja ammattitaitoiset huollot varmistavat keittiön vaivattoman käytön myös tulevaisuudessa

  • Ylläpitosopimukset

Varaosat

Climeconin palvelukonsepti pitää myös sisällään kaikki CleanMaster®-järjestelmässä käytettävät varaosat.
Suosittelemme aina käyttämään takuuehtojen mukaisia alkuperäisiä varaosia CleanMaster®-huuvissa ja -ilmastointikatoissa. Näin varmistetaan yhteensopivuus CleanMaster®-laitteiden kanssa sekä laitteiden tarkoituksenmukainen toiminta keittiössä.