Yhteystiedot

Climecon on johtava kotimainen ilmanvaihtoon ja ilmanpuhdistukseen keskittynyt yritys. Toimipisteitä meillä on kolme; tehtaat Kausalassa ja Pihtiputaalla, joissa työskentelevät osaavat alan ammattilaiset sekä myyntikonttori Helsingissä, jossa sinua palvelevat rautaiset talotekniikan osaajat. Yhteydenottopyyntö »

 • Rakkaudella ja rautaisella otteella Climeconia johtava Tommi pitää hommat hanskassa ja porukan iloisena. Tomppa on reilu ja aina valmis tsemppaamaan muita.

  Tommi Uksila
  Toimitusjohtaja, vienti
 • Myyntitiimin isähahmo, Mikko, pyörittää kauppaa ja pitää asiakkaat iloisina. Mikko on tsemppari, olkapää ja kuivan huumorin mestari.

  Mikko Erikson
  Myyntipäällikkö, Tiiminvetäjä,
  ilmanpuhdistus
 • Tuotepäällikkö ja tukipilari Pekka pitää huolta, että asiakkaat ovat aina tyytyväisiä. Asenne on kohdallaan ja Pekka muistaa aina kysyä työkavereilta kuulumisia ja tietää miten työkavereita sekä asiakkaita viihdytetään.

  Pekka Huhtela
  Myyntipäällikkö, Tuotepäällikkö
  suunnittelijat
 • Meillä on töissä monta hyväntuulista ihmistä, mutta Liisan aurinkoinen persoona on tässäkin joukossa vertaansa vailla! Teräksinen osaaja vastaa älykkään ilmanvaihtoratkaisumme, MyAirin luotsaamisesta.

  Liisa Vanhatalo
  Tuotepäällikkö, MyAir
 • Ronskilla huumorilla varustettu Henri on Climeconin myyntitykki. Tältä korttitemppumestarilta asiakkaat saavat tarvittaessa myös treenivinkit.

  Henri Remes
  Myyntipäällikkö, urakoitsijat
 • Asiakkaiden suosikki Veli-Matti tuntee huuvat ja katokset kuin omat taskunsa. Yllytyshullu Velsu on aina valmis uusiin seikkailuihin.

  Veli-Matti Piispanen
  Myyntipäällikkö, urakoitsijat
 • Uusi myyntipäällikkömme Toni on hauska tyyppi, joka on valmis auttamaan kun ammattikeittiöissä tarvitaan palvelua.

  Toni Syrjä
  Myyntipäällikkö, Keittiö service
 • Valintaohjelmien spesialistilla, X-mies Antilla on toimiston komeimmat viikset.

  Antti Rytivaara
  DESIGN PROGRAM SPECIALIST,
  SUUNNITTELIJAT
 • Keittiöpuolen supermies Ville on kävelevä tietopankkimme. Työlleen omistautunut tehopakkaus on aina hyväntuulinen ja valmis auttamaan muita.

  Ville Wallendahr
  Business manager, ammattikeittiöt
 • Heikin kanssa järjestelmät pelaa asiakkailla ja toimistolla. Heikki hoitaa hommat reippaalla huumorilla ja on aina valmis antamaan parhaat vinkit.

  Heikki Nurmi
  Huoltopäällikkö
 • Periksiantamaton Jarkko vastaa asiakkaiden pyyntöihin varmalla otteella. Hauska seuramies, jonka tekemisiin voi luottaa. Priimaa pukkaa!

  Jarkko Hyvönen
  Tekninen suunnittelu ja tarjouslaskenta
 • Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme Climecon-asenteella höystettynä. Rautainen talotekniikan osaaja Petri tasapainottaa porukkaamme rauhallisuudellaan, joka juontaa juurensa itämaisten kamppailulajien harrastamisesta.

  Petri Vilkman
  Tekninen suunnittelija
 • Helsingin toimiston penkkiurheilumestarilla on NHL-tilastot niin hyvin hallussa, että harvan kannattaa lähteä pubivisailemaan tätä herraa vastaan.

  Olli Kekäläinen
  Tekninen suunnittelu ja tarjouslaskenta
 • Esalla on standardit ja valintaohjelmat hallussa. Kaverin kuuluisat puujalkavitsit pitävät toimistoa pystyssä, tosin ei kädellä pitämättä.

  Esa Huuskonen
  Suunnittelupäällikkö
 • Markkinoinnin raudankova ammattilainen Linda on myös toimiston karaokejumala, joka tulkitsee muun muassa Frederikin tuotantoa enkelimäisen kauniisti – omasta mielestään.

  Linda Köresaar
  Markkinointipäällikkö
 • Toimiston puuhanainen, Suvi, pitää huolta siitä että asiat luistaa. Tältä itseironian ammattilaiselta saa aina kysymyksiin vastauksen, joka myös pitää paikkaansa.

  Suvi Erola
  Myyntiassistentti
 • Toimiston äitihahmo Henja huolehtii sekä henkilökunnasta että asiakkaista. Iloisuudellaan aina hyvää henkeä ylläpitävällä Henjalla on toimiston kovin ääni ja hersyvin nauru.

  Henja Heikkilä
  Myyntiassistentti
  Puh. 040 822 5525
  etunimi.sukunimi@climecon.fi
 • Kausalan tehdasta rautaisella otteella pyörittävä Matti pitää jalat maassa kun ideat lentävät. Matin salainen ase on positiivinen pessimismi.

  Matti Hartela
  Tuotantojohtaja
  Puh. 050 568 8456
  etunimi.sukunimi@climecon.fi
 • Kausalan varaston tarmokas puuhanainen Merja varmistaa, että tavara lähtee eteenpäin kuten pitääkin. Aina iloinen Merja jaksaa työasioiden lomassa vaihtaa myös kuulumiset työkavereiden kanssa.

  Merja Virtanen
  Lähettämö Kausala
 

Yhteystiedot:


Päätoimipiste Helsinki:

Climecon Oy
Lämmittäjänkatu 4 A
00880 HELSINKI
Puh 020 198 6600
Y-tunnus: 1907673-4

info@climecon.fi

Tehdas Kausala:

Climecon Oy
Hallitie 6
47400 KAUSALA

Tehdas Pihtipudas:

Climecon Oy
Rupontie 8
44800 PIHTIPUDAS

Soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 020-numeroon maksaa 0,0821 €/puhelu + 0,0594 €/min. Soittaminen kotimaan matkapuhelinverkosta 020-numeroon maksaa 0,0821 €/puhelu + 0,17 €/min.


Seuraa meitä Somessa:

Laskutusosoite:


Verkkolaskut:

Climecon Oy, 1907673-4
Verkkolaskuosoite: 003719076734
Operaattori: Maventa
(003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Verkkolaskuosoite: FI5650690120019564
Operaattori: Osuuspankki (OKOYFIHH)


Paperilaskut:

Climecon@viicon.fi 

Lähetäthän sähköpostiosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali saavuta vastaanottajaansa tätä kautta. 

Käytäthän tekstissä mieluiten vain mustaa väriä valkoisella pohjalla. Näin lopputulos on selkein laskun tietojen tunnistusta varten.