MagiCAD/Revit pluginit

Climecon tarjoaa MagiCAD -liitosohjelman AutoCADiin sekä Vent.X-pluginin Revittiin.

  • Huuva.X MagiCAD Plugin

Climeconin Huuva.X MagiCAD Plugin on Windows -pohjainen liitosohjelma MagiCADissa. Tällä liitosohjelmalla löydät projektiisi parhaat mahdolliset ammattikeittiöratkaisut helposti. Tiesithän, että Huuva.X -ohjelmasta voidaan suoraan siirtää mitoitettu huuva MagiCAD -liitosohjelmaan, mikä nopeuttaa työskentelyä ja helpottaa 3D-suunnittelua.

  • Tuisku.X MagiCAD Plugin

Climeconin Tuisku.X MagiCAD Plugin -liitosohjelma tekee lumisuojien suunnittelusta entistä helpompaa.
Tällä liitosohjelmalla tuodut objektit sisältävät mittatietojen lisäksi myös ääni- ja painehäviötiedot annetulla ilmavirralla. Tuotteen siirtäminen osaksi MagiCAD-projektia onnistuu helposti muuutamalla klikkauksella.

  • Vent.X MagiCAD Plugin

Climeconin Vent.X MagiCAD Plugin -liitosohjelma lisää päätelaitesuunnittelun nopeutta ja laatua. Tekninen tarkastelu käy nopeasti ilman, että ohjelmasta tarvitsee poistua. Tarkastelussa voi mennä aina heittokuvion mallinnukseen ja luotettavaan olosuhdetarkasteluun.  Nyt tiedät miten suunnittelemasi päätelaite toimii haastavissakin olosuhteissa. tuote lisätään projektitietoihin automaattisesti.

  • Vent.X Revit Plugin  - Uutuus!

Climeconin Vent.X on saatavilla myös Revit -ohjelmaan. Ohjelmasta ei tarvitse poistua eikä lisäosaa varten tarvitse MagiCAD-ohjelmaa tai lisenssiä. Tarkastelussa voi mennä heittokuvion mallinnukseen ja olosuhdetarkasteluun juuri kuten Vent.X:llä muutenkin, ja lisäksi saada luotettavan ilmanvaihdon päätelaitteen 3D-malllin Revit-suunnitelmaansa.

Lataa MagiCAD ja Revit Pluginit täältä +

 

Varaa ilmainen Valintaohjelmien koulutus