MyAir on mukana Highlights-innovaatiokilpailussa Finnbuildeilla

Kehittämämme IoT-teknologiaa hyödyntävä älykäs ilmanvaihtoratkaisu MyAir on saanut tunnustusta talotekniikan alalla ja tuli valituksi noin 70 ilmoittautuneen joukosta yhdeksi yhdestätoista Finnbuild-messujen Highlights-tuotteesta.

Finnbuild-messut kokoavat vuosittain yhteen suomalaiset rakennusalan yritykset ja kolmipäiväinen tapahtuma kerää vuosi toisensa jälkeen huomiota myös kansainvälisissä piireissä. Tänä vuonna tapahtuman teemoina ovat erityisesti MyAiriin osuva Digitalisaatio 2.0, Yhteiskehittäminen ja kumppanuus sekä Muunneltavuus.

 

Rakennusalan innovaatiot esille

Messuilla järjestetään Highlights-innovaatiokilpailu, jossa pyritään nostamaan esille rakennusalaa mullistavia innovaatioita, tutkimuksia, tuotteita ja palveluita, joilla on kaupallista potentiaalia. Tuomaristo tekee päätöksensä erityisesti seuraavien kriteerien perusteella:

  •     Rakennus- ja talotekniikka -alan tai infra-alan ja yhdyskuntatekniikan uusi soveltaminen tai uuden ja   vanhan tiedon innovatiivinen yhdistäminen.
  •     Ehdotuksen tuomat käytännön ratkaisut, edut ja hyödyt loppukäyttäjälle – asiakkaalle, kuluttajalle tai yhteiskunnalle.
  •     Ehdotuksen jo toteutunut tai potentiaalinen kaupallinen hyödynnettävyys koti- ja/tai ulkomailla.

 

Torilla tavataan!

Tänä vuonna Climeconin MyAir on yksi yhdestätoista ehdokkaasta, jotka raati valitsee hakemusten perusteella mukaan kilpailuun.
Ehdokkaisiin pääsee Messukeskuksen lisäksi tutustumaan Finnbuildin nettisivuilla ja Highlights-voittaja julkistetaan 11.10.

Kilpailun voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi 3000 euron rahapalkinnon, joka on tarkoitettu käytettäväksi keksinnön kansainvälistämiseen.

 

Käy katsomassa, mikä hurmasi raadin uudistuneilta MyAir-sivuiltamme

 

tai tule tutustumaan ratkaisuun Finnbuild-messuilla, osastollemme 6c70.

Ajankohtaista

Seinäpuhalluslaitteemme ovat sertifioituja

Alan ensimmäisten joukossa sertifioidut Climeconin kotimaiset seinäpuhalluslaitteet tarjoavat todistetusti luotettavia laitevalintoja LVI-ammattilaisille, arkkitehdeille ja rakennuttajille.

Lue lisää

Päätelaitteidemme maalipinta uudistuu

Perusteellisen testauksen ja kehitystyön tuloksena olemme valinneet päätelaitteisiimme maalin, jonka luonnollisen näköinen tekstuuripinta tekee tuotteistamme rakenteisiin ja sisustukseen helposti sulautuvia.

Lue lisää

Petri Vilkman on Climeconin tuore tekninen suunnittelija

Climecon sai riveihinsä uuden vahvistuksen, kun LVI-suunnittelun rautainen ammattilainen Petri Vilkman aloitti elokuun alussa teknisenä suunnittelijanamme. Petri liittyi ammattikeittiötiimin jatkoksi, ja suunnittelutehtävien lisäksi hän toimii myös asiakkaiden teknisenä tukihenkilönä huuviin ja ammattikeittiölaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää