Päätelaitteiden valinta jopa 20% nopeammin

Vent.X-valintaohjelmaa hyödyntämällä on Sinulla mahdollisuus säästää jopa 20% päätelaitteiden valintaan käyttämästäsi ajasta. Vent.X-valintaohjelman avulla hyödynnät Climeconin asiantuntijoiden osaamista laitteiden sopivuudesta eri kohteisiin. Monipuolisilla hakuperusteilla löydät tilaan kuin tilaan varmasti sopivat päätelaitteet. Esittelemme kaksi ominaisuutta, joilla oman työtehon voi viedä seuraavalle tasolle.

Monipuoliset hakuperusteet – asennustapa, ääniarvot ja heittopituus

Vent.X:n etusivulla voit hakea laitteita ilmavirran lisäksi muun muassa asennustavan, ääniarvojen tai heittopituuden mukaan. Vent.X tarjoaa määrittelemääsi tilanteeseen sopivat vaihtoehdot. Näin sinun ei itse tarvitse tietää, mitä tuotteita valikoimamme kattaa. vaan voit luottaa siihen, että ohjelman avulla löydät toimivimmat ratkaisut.

 

asennustapa päätelaitteen valinta

Suunniteltaessa esimerkiksi ravintolan salia, tulee vedon tunne oleskelualueella minimoida. Toisaalta luokkahuoneissa voidaan pienetkin äänet kokea häiritseviksi. Rajaus ilmamäärän taikka sen mukaan, paljonko ääntä laite saa pitää, nopeuttaa sopivan päätelaitteen valintaa huomattavasti. Tuotelähtöisyyden sijaan toiminto mahdollistaa suunnittelun tilan ominaisuuksista ja käyttötarkoituksesta lähtien.

 

Erikoistilojen päätelaitteita on jaoteltu valmiiksi

Erilaisiin tiloihin sopivia päätelaitteita on jaoteltu valmiiksi tilan käyttötarkoituksen perusteella Tila-filtteröinnillä. Toiminto kattaa kymmeniä eri vaihtoehtoja auditorioista liikuntasaleihin ja uimahalleihin. Kun ohjelmassa valitsee esimerkiksi jäähallin, saa eteensä listauksen kohteeseen sopivista tuotteista.

erikoistilat päätelaitteen valinnassa

Tuotteet on kategorisoitu yhdessä alan asiantuntijoiden sekä omien asiantuntijoidemme kanssa. Toiminto nopeuttaa suunnittelua sekä auttaa hyödyntämään osaamistamme erilaisiin tarkoituksiin varmasti sopivista päätelaitteista.

TÄSTÄ VENT.X-OHJELMAAN

 

Ajankohtaista

Vent.X Analyysi-toiminto: Laatua, tarkkuutta ja automaatiota ilmanvaihdon suunnitteluun

Vedottoman, meluttoman ja energiatehokkaan ilmanvaihdon suunnittelu on runsaasti aikaa vaativa monivaiheinen prosessi – mistä aikaa vievin osa on nyt automatisoitu. Ratkaisu löytyy Vent.X päätelaitteiden valintaohjelmasta.

Lue lisää

Seinäpuhalluslaitteemme ovat sertifioituja

Alan ensimmäisten joukossa sertifioidut Climeconin kotimaiset seinäpuhalluslaitteet tarjoavat todistetusti luotettavia laitevalintoja LVI-ammattilaisille, arkkitehdeille ja rakennuttajille.

Lue lisää

Päätelaitteidemme maalipinta uudistuu

Perusteellisen testauksen ja kehitystyön tuloksena olemme valinneet päätelaitteisiimme maalin, jonka luonnollisen näköinen tekstuuripinta tekee tuotteistamme rakenteisiin ja sisustukseen helposti sulautuvia.

Lue lisää