Ratkaisut asuntoilmanvaihtoon

Kotimaisen Climeconin asuntoilmanvaihdon tuotevalikoimasta löydät tuotteet sekä nykyaikaiseen uudisrakentamiseen että laadukkaaseen saneeraukseen.

Laadukkailla venttiileillä saadaan vedoton, hiljainen ja hyvin sekoittuva sisäilmasto asumiseen. Huoneistoihin sopivat päätelaitteemme on helppo asentaa, säätää ja puhdistaa.

Laitteiden varma säätö liittyy osaltaan kiinteistöjen energiatehokkuuteen. Laitteet löytyvät suunnitteluohjelmista testatuilla toiminta-arvoilla, joten laitteet toimivat suunnitellusti ja painehäviöt jäävät minimaalisiksi.

Seinäpuhalluslaitteiden käyttö huoneistojen ilmanvaihdossa säästää asuinneliöitä ja saneerausurakoihin käytettyä aikaa, jos vaihtoehtona on esimerkiksi hormiston rakentaminen. Ulkotuotteiden rakenteet on suunniteltu niin, eivät ne testatusti päästä lunta tai sadevettä kanaviin. Tuotteiden pinnoitus täyttää C4 ilmastorasitusluokan kovat vaatimukset (ISO12944-5).


Ulkolaitteet

Sään ja korroosion kestävät, helposti asennettavat säleiköt ja katokset jättävät julkisivun tyylikkääksi. Laitteet eivät päästä vettä tai lunta kanavistoon ja niiden rakenne estää ulospuhallettavan ilman ja sisään tulevan ilman sekoittumisen.

Sisätiloihin

Päätelaitteet pienille ilmamäärille: hiljaiset, vedottomat ja tyylikkäät laitteet osaksi sisustusta. Laitteet eivät kerää likaa innovatiivisen muotoilunsa ansiosta.

CLIMECONIN RATKAISUT
TUPA tyylikäs yhdistelmätuote raitisilman sisäänotton ja ulospuhallusilmalle

UPA sopii ulospuhallusilmalle ja 16-820 l/s ilmamäärille

UPSI yhdistelmätuote, joka yhdistää raitisilman sisäänoton ja jäteilman ulospuhalluksen

TUISKU Lumisuojat uppo- ja pinta-asennukseen ovat saatavilla pysty- tai vaakasäleillä sekä sivusäleillä

OTSO & KONTIO ilmanvaihtokatosten suunnittelussa on kiinnitetty huomiota korkeaan erotusasteeseen, tukevaan rakenteeseen ja alhaisiin painehäviöihin

CLIMECONIN RATKAISUT
Seinään
CLIK linjakas tuloilmaventtiili, joka on helppo asentaa ja säätää
FINO ultratyylikäs tuloilmaventtiili nyt myös 125 kanaviin

Kattoon
RINO kattopintaa likaamaton tuloilmaventtiili
MIS hiljainen ja helposti suunnattava venttiili
RINO-S saunan tuloilmaventtiili

Poistoon
PINODq hiljainen venttiili, joka on helppo asentaa
VIP varma perusventtiili lukittavalla säädöllä 

Tutustu asuntoilmanvaihdon ratkaisuihin referenssikohteissamme