Ratkaisut asuntoilmanvaihtoon

Kotimaisen Climeconin asuntoilmanvaihdon tuotevalikoimasta löydät oikeanlaiset ilmanvaihtoventtiilit sekä nykyaikaiseen uudisrakentamiseen että laadukkaaseen saneeraukseen.

Ilmanvaihtoventtiilit ovat ilmastoinnin tärkeimpiä elementtejä. Laadukkailla ratkaisuilla saadaan vedoton, hiljainen ja hyvin sekoittuva sisäilmasto asumiseen, elämiseen ja työntekoon.

Hengitämme vuorokaudessa noin 15 000 litraa ilmaa keuhkoihimme, minkä johdosta sisäilmaston laatu on erityisen tärkeää. Raikasta ilmaa pitää saada sinne missä olemme ja missä sitä hengitämme. Siksi onkin tärkeää valita oikeat tuotteet oikeaan paikkaan.
 
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit edustavat ilma- ja ääniteknisesti alan ehdotonta huippua. Vuosien kehitystyön tuloksena olemme kehittäneet kattavan valikoiman ilmanvaihtoventtiileitä ja liitäntälaatikoita, joilla saadaan toteutettua korkealuokkainen, hiljainen ja vedoton sisäilmasto.

Yksi tuoteinnovaatioistamme asuntoilmanvaihtoon on matala- ja passiivienergiataloihin suunniteltu huonekohtaisesti ohjattava ilmalämmitys.

Tutustu asuntoilmanvaihdon tuotteisiin tarkemmin tuotteet-sivulla.

Tuotteet +

 

Tutustu asuntoilmanvaihdon ratkaisuihin referenssikohteissamme