Ilmanpuhdistusratkaisut

Ilmanpuhdistimet pölyn, hajujen, kaasujen ja mikrobien poistamiseksi ilmasta.

Climecon suunnittelee ja valmistaa yksilöllisesti mitoitettuja ilmanpuhdistimia, joiden toiminta perustuu ns. dry scrubbing -puhdistustekniikalle. Suodatinkomponenttien materiaalivalinnoissa sekä suodatusmassojen määrässä ja laadussa otetaan huomioon ilmaa kuormittavien epäpuhtauksien koostumus ja pitoisuudet. Käyttämällämme toimintavarmalla tekniikalla on toteutettu jo useita tuhansia järjestelmiä mm. toimistoihin, laboratorioihin, sähkötiloihin, ATK-keskuksiin ja ammattikeittiöiden erilaisiin hajunpoistoratkaisuihin.

Ilmanpuhdistuksen Tuotteet +


Sisäilman
puhdistus

Ilmanpuhdistusratkaisuillamme puhdistetaan rakennusten, toimistojen, asuintalojen ja työpaikkojen tuloilma liikenteen pääästöistä ja muista epäpuhtauksista. Näin taataan raikas ja terveellinen sisäilma.

Lue lisää >>

Prosessiteollisuuden ilmanpuhdistus

Ilmanpuhdistimemme on suunniteltu erittäin vaativiin olosuhteisiin suojaamaan elektroniikkaa ja sähkölaitteita käyttöhäiriöiltä. Jokainen ratkaisu suunnitellaan aina kohteen olosuhteiden ja erityisvaatimusten mukaan.

Lue lisää >>

Hajunpoisto-
ratkaisut

Climeconilta löytyy ratkaisut teollisuuslaitosten, jätevedenpuhdistamoiden, kompostointilaitosten, polttomoottorikäyttöisten laitteiden sekä kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin aiheuttamiin hajuhaittoihin.

Lue lisää >>


Ammattikeittiön ilmanpuhdistusratkaisut

Ammattikeittiöiden ilmanpuhdistusta voidaan tehostaa kemiallisen ilmanpuhdistuksen ratkaisuillaesimerkiksi poistoilman hajujen neutralisoinnissa.

 Lue lisää >>

Ilmanpuhdistuksen palvelut

Tarjoamme analyysi- ja huoltopalveluja sekä analysointi-, mitoitus- ja testauslaitteita ilmanpuhdistustarpeisiin.

Lue lisää >>