Ratkaisut teollisuuteen, liiketiloihin ja myymälöihin

Teollisuusrakennuksilla, liiketiloilla ja myymälöillä on omat erityisvaatimuksensa ilmanvaihdon tuotteille. Climecon kattavasta tuotevalikoimasta löydät oikeanlaiset tuotteet myös haastaviin olosuhteisiin.

Climeconin tuotteet ovat muuntojoustavuudeltaan ainutlaatuisia. Ilmavirta saadaan tuotua haluttuun paikkaan ilman liian suuria virtausnopeuksia ja parhaalla mahdollisella sekoitussuhteella. Teollisuusrakennuksille, liiketiloille ja myymälöille on tyypillistä, että ilma tuodaan alueelle hyvin korkealta.

Tällaisissa kohteissa layout-muutoksia tehdään usein, ja siksi ilmanvaihdon pitää pystyä joustamaan mukana. Climecon-tuotteet on kehitetty vastaamaan juuri näihin haasteisiin.

Alan parhaat huuvaratkaisut yhdistettynä uuden sukupolven UV-teknologiaan mahdollistavat energiatehokkaan ja elinkaarikustannuksiltaan edullisemman ratkaisun verrattuna mihinkään muuhun alalla olevaan teknologiaan.

Kattava valikoima ilmanvaihtokatoksia asiakkaan tai arkkitehdin toivomissa materiaali- ja värivaihtoehdoissa viimeistelee tarjonnan. Haastavimmatkaan kohteet eivät ole ongelma, sillä tuotteet voidaan tarpeen vaatiessa valmistaa erityismateriaaleista, kuten ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä.

Tutustu koulujen ja julkisten tilojen tuotteisiin tarkemmin tuotteet-sivulla.

Tuotteet +

 

Tutustu teollisuuden ja liiketilojen ratkaisuihin referenssikohteissamme