Albert Edefeltin koulu

Albert Edelfeltin koulun luokkahuoneisiin valittiin Climeconin ROL-suutinkanavat. ROL soveltuukin erinomaisesti käytettäväksi luokkahuoneissa, toimistoissa, neuvottelutiloissa, ravintoloissa sekä tutkimus- ja teollisuustiloissa.

Toiminnallisesti ROL on varma valinta suuriin ja myös pienempiin tiloihin. Laitteen tarkkaan mitoitetuista rei'istä tuleva tuloilma kaappaa mukaansa runsaan määrän ympäröivää ilmaa, jonka ansiosta ilmamassa lähtee liikkeelle pienellä nopeudella. Pieni nopeus ja suuri sekoitussuhde takaavat laitteen vedottoman, tasaisen ja hiljaisen ilmanjaon huonetilaan.

ROL-suutinkanava on asennusvalmis, maalattu kokonaisuus, johon kuuluu liitinyhde, asennuskisko ja pääty. Lisävarusteena rei'ittämätön liitoskanava ROL-0 sekä säätö- ja vaimennusosa ROL-S. Käyttämällä ROL-S:ää tulee säädöstä hiljainen. Samalla kokonaisuus on tyylikäs, luotettava ja helposti huollettava. Suutinkanava on helppo pitää puhtaana, koska ROL on täysin sileäpintainen ulkoa ja sisältä. Huolto tapahtuu helposti avattavan päätykappaleen kautta.
 
Lisäksi kohteessa on käytössä OKE-tuloilmalaitteet. OKE on seinäpintaan asennettava tuloilmalaite suhteellisen pienille ilmavirroille. Sopivia käyttöpaikkoja ovat toimistot, majoitustilat ja asunnot. Ilmavirran säätö tapahtuu helposti ja luotettavasti magneettinauhasäädöllä. Myös OKE on varustettu mittausyhteellä. OKE:n etuosa on sileä, joten se on helppo pitää puhtaana.

Klikkaa gallerian kuvia

 
  • osiot/referenssit/Kohde
  • referenssikuvat/albertedefeltinkoulu/ROL
  • referenssikuvat/albertedefeltinkoulu/OKE
  • referenssikuvat/albertedefeltinkoulu/Albert-Edelfeltin-koulu3