• referenssikuvat/Kemin_lumilinna/_N5A7494-HLPfi
  • referenssikuvat/Kemin_lumilinna/_N5A7399-HLPfi
  • referenssikuvat/Kemin_lumilinna/_N5A7615-HLPfi
  • referenssikuvat/Kemin_lumilinna/_N5A7680-HLPfi
  • referenssikuvat/Kemin_lumilinna/_N5A7828-HLPfi
 

Kemin lumilinna

Kemin ympärivuotinen lumilinna on kansainvälisestikin vetovoimainen kohde, jossa ilmanvaihdon ratkaisuilta vaadittiin ulkonäön lisäksi muun muassa kotimaisuutta. Climeconin tuotteita löytyykin pitkin Lumilinnan tiluksia.

Päärakennuksen auloista, neuvotteluhuoneista ja yleisistä tiloista voi bongata OLO-, NOX- ja MIS-hajottajat. Ravintolan keittiöiden raikkaasta ilmasta vastaavat CleanMaster®-huuvat. Asukkaiden mökeistä löytyy tyylikäs kattoasenteinen tuloilmaventtiili RINO ja saunasta RINO-S. RIF-pyörrehajottajat valittiin korkeisiin tiloihin, sillä erityisesti liikuntasalien katoissa käytetty hajottaja mahdollistaa usean erilaisen ja alaspäin tarpeeksi pitkän hajotuskuvion.

"Kun on spesiaali kohde, joka toimii 'lippulaivana' ulkomaille, pitää laitteet valita, niin että kotimaista tekemistä kehtaa esitellä kaukaakin tuleville vieraille."

-LVI-suunnittelija Janne Järlström, LVI-Pohjola.

Ilmanvaihtotuotteiden kotimaisuus oli olennaisessa osassa valitessa toimittajaa. "Kun on spesiaali kohde, joka toimii 'lippulaivana' ulkomaille, pitää laitteet valita, niin että kotimaista tekemistä kehtaa esitellä kaukaakin tuleville vieraille", toteaa kohteen LVI-suunnittelija Janne Järlström, LVI-Pohjola.

Haasteiksi Järlström mainitsee päärakennuksen korkeat huoneet sekä toisaalta matalat toimistotilat. Koska valikoimamme kattaa edellämainittuihin olosuhteisiin erityisesti suunnitellut laitteet ja lisäksi tehokkaat ammattikeittiön ratkaisut, oli kaikki tarvittava saatavilla samasta paikasta.

Design-tuotteet tyylikkääseen kohteeseen

Tuotteidemme design-tekijät kestävät kansainvälisenkin arvioinnin, mikä oli osasyynä niiden valintaan kohteeseen. Vaikka Suomi on ylpeästi insinööritekemisen maa, on erityisesti päätelaitteissamme otettu huomioon myös ulkonäköasiat ja tyylikkyys. Näppäriä käytännön ominaisuuksia unohtamatta!

Kohteen urakoitsija Toni Syrjälä, Tornion Ilmastointitekniikka, kehaisi päätelaitteiden hyvää säädettävyyttä sekä helppoa asennusta. NOXin säätöosa ja RINO-venttiilit ovat tunnettuja erityisen helposta ja tarkasta säätöasennostaan. Eikä OLO-hajottajan näppärä sivuttainen liikuteltavuus jää ammattilaiselta huomaamatta.

KOHDE

Kemin ympärivuotinen lumilinna, missä Climeconin laitteita löytyy päärakennuksen lisäksi majoitusmökeistä.


RATKAISUT


CleanMaster®
NOX
OLO + FLO
RINO , RINO-S
RIF
MIS

SUUNNITTELU

LVI-suunnittelija: Janne Järlström, LVI-Pohjola

Urakoitsija: Toni Syrjälä, Tornion Ilmastointitekniikka