Sisäilman puhdistus

Kaupungeissa, teollisuuspaikkakunnilla ja vaikkapa valtateiden varsilla viihtyisä ja terveellinen sisäilma voidaan saada aikaan vain kemiallisella ilmanpuhdistuksella, joka poistaa ilmasta sekä haitalliset kaasumaiset että partikkelimaiset epäpuhtaudet.

Ilmanpuhdistusjärjestelmät kierrätävät teollisuustilojen, toimistorakennusten jne. sisäilmaa ja puhdistimet valitaan ilman epäpuhtauksien määrän sekä koostumuksen mukaan.
Climecon tarjoaa tehokkaat ratkaisut ilmanpuhdistukseen sekä keittiötoiminnan hajujen neutralisointiin. Lisäksi palveluihimme kuuluu laitteiden  huolto- ja kunnossapitopalvelut, ja valitsemme aina kohteen mukaan sopivimman järjestelmän.


Kysy ilmanpuhdistusratkaisuistamme:

Mikko Erikson
045 120 2004
etunimi.sukunimi@climecon.fi

Climeconilta varmimmat ilmanpuhdistusratkaisut

Climeconilla on yli 30 vuoden kokemus ilmanvaihdosta ja olemme Suomen markkinajohtaja ilmanpuhdistuksen ratkaisuissa. Suunnittelemme ja valmistamme yksilöllisesti mitoitettuja dry scrubbing -puhdistustekniikalle perustuvia ilmanpuhdistimia.

Käyttämällämme toimintavarmalla tekniikalla on toteutettu jo useita satoja ilmanpuhdistusjärjestelmiä.
Varmistamme jokaiselle kohteelle sekä toiminnallisesti, että taloudellisesti järkevimmät ratkaisut. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään työpaikan ja teollisuustilojen sisäilman puhtauteen liittyvissä kysymyksissä.