UUDISTUNUT CleanMaster®

Uuden sukupolven ratkaisu ammattikeittiön ilmanvaihtoon

Markkinoiden edistyksellisin neliportainen puhdistusjärjestelmä

CleanMaster®-huuvat ja -ilmanvaihtokatot hyödyntävät edistyksellistä neliportaista puhdistusteknologiaa huuvan läpi virtaavan poistoilman puhdistuksessa.

Neliportainen puhdistusteknologia

Poistoilman epäpuhtaudet muutetaan tehokkaasti haitattomiksi yhdisteiksi, kuten vesihöyryksi ja hiilidioksidiksi. Tästä johtuen epäpuhtaudet eivät kerry kanavistoon, jolloin puhdistuskustannukset alenevat ja myös paloturvallisuus paranee.


Mullistava Plug and Play -teknologia

Uudistetut CleanMaster®-huuvat on varustettu Plug and Play -teknologian avulla huuvan sisälle integroidulla ohjaimella. Enää ei tarvitse erillistä ohjausyksikköä ja laitteen käyttöönotto on huomattavasti aiempaa nopeampaan.

Huuvaa on helppoa ja turvallista käyttää käyttäjäystävällisen näytön avulla.

Digital Flow Metering  -toiminnon avulla myös laitteen ilmavirta on nähtävissä näytöltä tai sitä voidaan hyödyntää taloautomaatiossa.
Helppo pitää puhtaana

Uudistuneissa CleanMaster®-laitteissa on helposti irrotettavat, konepestävät EasyCare-tuloilmasäleet ja helposti pyyhittävät tasaiset pinnat, ilman ahtaita koloja.

Tuloilmasäleet ja rasvanerottimet ovat luonnollisesti konepestäviä.

Innovatiivinen AirBoost-teknologia estää keittiölaitteiden tuottamaa lämpöä ja epäpuhtauksia leviämästä työalueelle. F


Turvallinen käyttää

Turvallisuus on ollut yksi CleanMaster®-huuvien kehitystyön kärjistä ja turvallisen käytön takaa kahdennettu turvajärjestelmä.

Laitteen sisäänrakennettu paine-eroanturi sekä mekaaninen lukko, SlideSafe,  varmistavat, että Climeconin huuvat ovat aina turvallisia käyttää.


Paloturvallisuutta ANSUL-järjestelmällä


Kaikki Climeconin valmistamat huuvat ovat täysin yhteensopivia ANSUL-palontorjuntajärjestelmän kanssa. Järjestelmän esiasennus on mahdollista jo tehtaalla, mikä laskee näin asennuskustannuksia ja nopeuttaa käyttöönottoa.

OptiLumo - huippuluokan valaistusratkaisu

Ammattikeittiöihin täydellisesti sopivat OptiLumo-valaisimet on suunniteltu niin, että ne ylittävät vaativimpienkin huippukeittiöiden valaistustarpeet. 

Huippuunsa hiotut led-valaisimet antavat tyylikkään loppusilauksen CleanMaster®-huuville, sillä pitkäkestoiset valaisinkennot vievät aiempaa vähemmän tilaa, tehokkuudesta tinkimättä.

Valaisimien optiikalla toteutettu valonjako vähentää huomattavasti häikäisyä ja antaa työpisteelle erinomaisen työskentelyvalon. Lamppujen värilämpötila on ideaalinen keittiötyöskentelyyn.

CleanMaster®-teknologia

CleanMaster®-teknologian avulla voidaan huuvissa käyttää tehokkaita lämmön talteenottojärjestelmiä, mikä edesauttaa kiinteistöjen ekologisuuden parantamisessa. Kun ammattikeittiön ruoanvalmistuksessa syntyvä huomattava lämpökuorma saadaan talteen, kiinteistön energiatehokkuus paranee ja se tuo mukanaan merkittäviä säästöjä kiinteistön kustannuksiin.

CleanMaster®-teknologia on saatavilla Climeconin ilmanvaihtokattoihin ja huuviin. Climeconin ammattikeittiötuotteet on suunniteltu vastaamaan korkeimman käytettävyyden, hygieniatason ja energiatehokkuuden vaatimuksia niin maalla kuin merelläkin. Teknologia mahdollistaa pitkät ruuanvalmistusjaksot ilman erillisiä puhdistuskatkoja keittiössä.

Lue lisää täältä.


Haluatko kuulla lisää?

Jätä alle sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä.