Osallistu Facebook-arvontaamme ja voita nimesi Ari Huuselan mastoon

Enää muutama viikko siihen, kun Ari Huusela starttaa matkansa ensimmäisenä suomalaisena Vendée Globe -kilpailijana. Climecon on jo mukana Arin huimalla matkalla, ja nyt voit itsekin päästä osaksi historiallista yksinpurjehdusta maailman ympäri osallistumalla arvontaamme Facebookissa. 

Ari Huusela lähtee 8.11. Ranskasta purjehtimaan maapallon ympäri täysin yksin, pysähtymättä ja ilman ulkopuolista apua. Climeconin logon voit jo bongata Arin purjeista ja mastosta, mutta nyt voit voittaa myös oman sekä ystäväsi nimen Ari Huuselan kilpaveneen mastoon Facebook-arvonnassamme!

Osallistu arvontaan Facebook-sivullamme >>


Kuva: Jari Salo

Arvonnan säännöt:

1. Järjestäjä

Tämän kampanjan (arvonnan) järjestää Climecon Oy (myöhemmin järjestäjä). Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin. Osallistumalla arvontaan hyväksyt, että Facebook ei ole vastuussa arvonnasta tai mistään siihen liittyvästä. Osallistumalla sitoudut noudattamaan sekä Facebookin että tämän kampanjan sääntöjä.

2. Osallistuminen

Kampanja alkaa 23.10.2020 ja päättyy 29.10.2020 klo 12:00. Kampanjaan voi osallistua tykkäämällä Climeconin Facebook-sivusta sekä kommentoimalla Climeconin Facebook-julkaisua (linkki). Osallistumisen ehdot täyttyvät vain, jos osallistuja tekee molemmat edellämainitut asiat. Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt henkilö, lukuun ottamatta Climecon Oy:n henkilökunta. Yksittäinen henkilö voi osallistua kampanjaan vain kerran. Järjestäjä ei vastaa teknisistä tai muista syistä johtuvista osallistumisesteistä tai virheistä osallistumisessa. 

3. Palkinto ja palkinnosta ilmoittaminen

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi palkinto, joka sisältää kaksi yksityishenkilön nimeä Ari Huuselan mastoon (arvo yhteensä 100€). Lisätietoa palkinnosta täältä.  Voittaja arvotaan ja hänen nimensä julkistetaan Facebookissa Climeconin kampanjajulkaisun kommenteissa 29.10.2020. Voittaja saa itse valita kaksi haluamaansa yksityishenkilön nimeä Ari Huuselan mastoon. 

Voittajan tulee ilmoittaa mastoon haluamansa nimet järjestäjälle yksityisviestillä tai julkaisuun kommentoimalla viimeistään perjantaina 30.10. klo 15. Mikäli voittajaa ei ole tähän mennessä tavoitettu tai hän ei ole ilmoittanut haluamiaan nimiä, voitto mitätöityy ja järjestäjä arpoo uuden voittajan. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toteuttaa, järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan palkintoa voittajalle. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi palveluksi.

Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta, eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. 

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi Climecon Oy:n Facebook-sivulla.

4. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen liittyen.

5. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneiden nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

6. Oikeudet sääntöjen muuttamiseen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa kampanjan sääntöjä.

7. Muut ehdot

Järjestäjällä on oikeus hylätä arvontaan osallistuminen henkilöltä, joka kommentoi julkaisua rikkoen Facebookin sääntöjä tai Suomen lakia, tai joka häiriköi muita osallistujia. Järjestäjä poistaa epäasialliset, sääntöjen vastaiset tai muita häiriköivät kommentit kampanjan julkaisusta. 

Järjestäjä ilmoittaa mahdollisista muutoksista arvontaan tai sen sääntöihin liittyen kampanjajulkaisussaan Facebookissa sekä kilpailun säännöissä tällä sivulla.

Climecon 22.10.2020