Tiedote: Laitteidemme pintakäsittely uudistuu

Siirrymme päätelaitteissamme asteittain uuteen ja upeaan mattapintaiseen pintakäsittelyyn. Uudessa tekstuuripinnassa yhdistyvät muun muassa helppo puhdistettavuus ja uskomattoman hieno ulkonäkö.

Perusteellisen testauksen ja kehitystyön tuloksena olemme valinneet päätelaitteisiimme maalin, jonka luonnollisen näköinen tekstuuripinta tekee tuotteistamme rakenteisiin ja sisustukseen helposti sulautuvia.

Erinomainen kestävyys ja helppo puhtaanapito

Matta pinta ei ole karhea vaan pikemminkin vahamainen ja hieman liukas. Tämän ansiosta tuotteen pinta pysyy pitkään likaantumattomana ja on helppo puhdistaa.

Maalin pigmentti on valittu korkean lämmön keston ja valonsietokyvyn mukaan.  Lisäksi uusi maali kestää hyvin ilmastoa ja UV-säteilyä ja säilyy haalistumattomana useita vuosikymmeniä.

Tasainen pinnoitus vaatii vähemmän maalia

Maalin peittävyys on tasainen, jolloin maalatulle tuotteelle saadaan erittäin viimeistely pinta. Lopputulos on koko tilan yleisilmeen kannalta huoliteltu.

Pinnoituksessa on korkealuokkainen peitto, eli tuotteen pintaan voidaan maalata aiempaa ohuempi kerros. Näinollen voimme myös vähentää maalin kulutusta neliömetriä kohden.

Tekniset tiedot

•    GSB ja Qualicoat hyväksytty
•    Ympäristöystävällisyys: TGIC-vapaa a sekä lyijytön
•    Paloturvallisuusluokitus: A2- ei syttyvä
•    Ruori-hyväksytty maali
•    Saatavana RAL 9016, RAL 9005 ja RAL 9006

Climecon 9.11.2020