Climecon - niitä fiksumpia sisäilmaratkaisuja

On hyvin mahdollista, että sinäkin olet osa Climeconin tarinaa. Vuosien saatossa ratkaisumme ovat tuottaneet parempaa ja viihtyisämpää sisäilmaa miljoonien ihmisten hengitettäväksi kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla.

Climeconin tarina

Virallisesti tarina alkaa jo vuodesta 1984, mutta ihan uusi lehti kääntyi vuonna 2010 kun nykyinen Climecon syntyi RC-Linjan ja silloisen Climeconin yhdistymisestä. Taival ei ole aina ollut helppo. Rakennusalan notkahdukset ovat tuntuneet myös meillä. Vaikeina aikoina olemme kuitenkin uskoneet, että hyvä tekemisen meininki kantaa ja niin se on kantanut.

Uudistuminen ja jatkuva tuotekehitys on se meidän juttumme. Siihen olemme pistäneet paukkuja koko ajan, koska haluamme tarjota ne kaikkein fiksuimmat ratkaisut. Meille fiksuus tarkoittaa sitä, että tuotteet ovat laadukkaita ja energiatehokkaita, mutta myös tyylikkäitä ja helppoja asentaa.

Ihan pirun hyvä asenne

Climecon hengen ytimessä on kunnianhimo, pirun hyvä asenne ja tekemisen meininki. Olemme ylpeitä työstämme ja kotimaisuudestamme. Climeconin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa: Pihtiputaalla ja Kausalassa. Tinkimätön asiakastyömme näkyy tutkitusti tyytyväisinä asiakkaina. Luottamus on tärkeää. Se mitä lupaamme, sen pidämme.

Tänä päivänä Climecon on reippaassa kasvuvauhdissa oleva ketterä yritys, joka kansainvälistyy kovaa vauhtia. Tähyämme jatkuvasti tulevaa. Digitalisaatio myllertää maailmaa ja kaupungistuminen muuttaa asumista. Muutoksessa haluamme kulkea rohkeasti eturintamassa latua raivaten ja entistä fiksumpia ratkaisuja kehittäen.